Boendet under resan har varierat väldigt mycket, men jag ska dra lite kort vad vi varit nöjda/mindre nöjda med.

Vi började med att bo billigt på Manhattan. Ganska långt från där "allt händer" och med gemensamma badrum. Priset gjorde det värt att bo där, men hade jag gjort om det hade jag satsat på ett centralare boende med badrum.

Det härligaste längs vägarna var att köra och köra utan att veta vart man hamnar över natten. Vi körde oftast så långt vi orkade eller tills det blev mörkt och började först då hålla utkik efter motell. Det blev med blandat resultat man valde husrum för natten. Det var allt från mysiga familjeägda motell och fräscha kedjor till ett motell med kackerlackor och ett i en förort till Pittsburgh med väldigt skumt folk på parkeringen. Skulle jag göra om det skulle jag göra likadant. Det är spännande att inte veta.

I Las Vegas bodde vi på Excalibur och att bo på The Strip är ett måste. Här fick vi vårt rum uppgraderat till ett nyrenoverat bara genom att fråga och standarden var mycket bra.

I LA hade vi hittat ett sjukt billigt boende. När vi kom dit förstod vi varför. Receptionisten stod bakom skottsäkert glas och jämte fönstret satt en lapp med texten "No Guns, No Drugs, No Prostirutes". När vi kom hem kollade jag upp området. Vi bodde i South Central, ett av de drog- och gängtätaste områdena i LA. Det var bland annat här Rodney King-upploppen började. Nästa gång lägger jag pengar på ett fint boende i West Hollywood eller liknande.