Maten är i regel billig, god, onyttig och i stooora portioner. Med undantag för Manhattan där det var dyrt och lagom. 
Vi valde ganska ofta att dela på en rätt då vi aldrig orkade äta upp annars. Det är både bra för vikt, välmående och plånbok. Jag vill rekommendera ett par restauranger:

Bubba Gump Shrimps:
Jag är en stor beundrare av Forrest Gump och denna temarestaurang lever upp till sitt namn med god mat, inredning som in i minsta detalj påminner om filmen och en souvenirshop. Finns i flera städer (Bl a NYC, Vegas och LA). 


Anchor Bar:
I denna restaurang i Buffalo uppfann de Buffalo Wings på 60-talet. Väl värt ett besök! 


Gordon Ramsey:
Har man chans bör man besöka en av Ramseys restauranger bara för att... Den vi valde var Burgr i Las Vegas. Dels för att vi hade nära till den och dels för att det inte var omänskliga priser. Det var dock kö på ca 20 minuter för att ens komma in, men väl inne var det värt väntan. 


Big Texan Steak Ranch:
Restaurangen i Amarillo där man kan anta utmaningen att äta en två kilo stor stek, en bakpotatis, tre friterade räkor, coleslaw och bröd på en timme. Klarar du det slipper du att betala. Vi antog INTE utmaningen, men det var en häftig upplevelse att se andra göra det medans man själv satt och åt en bebisstek (ca 200g).