Nu till nöjen. Ja, hela resan kan ses som ett nöje, men jag väljer ut speciella saker vi gjort.

Vi börjar i New York. Empire State Buildning var häftigt, men väldigt turistigt. Vi hade tur då det knappt var några köer när vi var där och i biljettpriset fick vi även biljett till en färjetur runt södra Manhattan som var riktigt bra. Det häftigaste "nöjet" i NYC var nog ändå att se VM-matchen mellan USA och Portugal i ett av valven under Manhattan Bridge i Brooklyn. Inget man kanske kan rekommendera någon att göra då det är svårt att pricka in något sådant, men riktigt häftigt var det.


Nästa nöje på tur var Niagarafallen. Riktigt mäktigt. En av de vackraste vyer jag sett och känslan av rå kraft när man åker in vid fallen med Maid of the Mist var obeskrivlig!  


Nästa naturfenomen var Grand Canyon. Detta var höjdpunkten på hela resan. När någon frågar vad som var bäst är detta det naturliga svaret. Och jag rekommenderar verkligen att utforska detta fenomen på cykel! 


Las Vegas är ju ett nöje hela stan. Bra shopping, kasinospel, shower, pooler och neonljus. Rekommenderar alla att se en show, spela en pokerturnering, sitta ett par timmar vid de enarmade banditerna och få gratisdrinkar samt ta en promenad på The Strip kvällstid! 


I LA var de två stooora nöjena på förhand Universal Studios och Disneyland. I efterhand var det Stränderna och Universal som gav de bästa intrycken. Universal är ett måste och se till att investera Front of Line-pass. Lovar att det är värt det. Disneyland var kasst. Köer på minst en timme per åktur och väl framme var åkturerna tråkiga. Skulle vi göra om det blir det Six Flags istället. 


Sista stoppet på resan var San Francisco. Där var det stora nöjet Alcatraz. En underbar upplevelse för mig som älskar film och all mystik som omger ön. Se bara till att beställa biljett i god tid innan (en månad eller så).