Nu ska vi gå igenom vårs stopp snabbt (de stora, inte när vi sovit en natt i Edwardsvill, Illinoise och liknande).

New York:
En häftig stad med massor att göra. Vi hann inte med hälften på de fyra dagar vi var där. Bäst här var fotbollsmatchen under bron i Brooklyn, båtturen runt Manhattan och shoppingen.


Niagarafallen:
Något alla som har chansen borde uppleva. Rekommenderar Maid of the Mist. Man ser inte mycket från den, men känslan är obetalbar.


Pittsburgh:
Min (Johans) egoboost. En heldag i Steel City där man fick se Console Energy Center, PNC Park och Heinz Field. Har du ett favoritlag, men det inte är säson när du är i USA, besök arenan ändå!
 


Amarillo:
Här gör man bara två saker. Man äter på Big Texan Steak Ranch och man sprayar något på Cadillac Ranch. Det gjorde vi. Häftiga känslor, men inget man behöver gå över lik för att göra.


Las Vegas:
Behöver inte säga så mycket om detta mer än bra pooler, bra shower, god och billig alkohol, bra matupplevelser och bortspelade pengar. Wunderbar! 


Los Angeles:
Tipsen från oss är: 
Lägg lite extra pengar på bra boende
Lägg till en timme i planeringen om du ska köra någonstans. Trafiken är extrem.
Missa inte Universal Studios
Hoppa över Disneyland
Shoppa Downtown
Åk upp till Hollywoodskylten
Besök både Santa Monica och Venice. 


San Francisco:
Vi hade fördelen att bo hos släkt så under en hektisk dag blev vi skjutsade till alla turistställen (utan Alcatraz). Lombard Street, Golden Gate Bridge, Twin Peaks med mera. Detta gjorde att vi dag två kunde åka till Alcatraz och sedan mysa runt i Fishermans Warf och på Pier 39. Vi hann även med en dag i Napa Valley. Skulle vi göra om det skulle vi, trots fritt boende i Lafayette, välja att bo centralt så man får uppleva kvälls-/nattlivet.